امروز:
پنجشنبه - 23 بهمن - 1404
ساعت :

منطقه آزاد اروند تعهد خود را در بند کرد! 

مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان از آخرین وضعیت ساخت باند دوم و چهارخطه کردن محور اهواز خرمشهر سخن گفت.

به گزارش دوم امرداد ماه ۱۴۰۲ حبیب خبر، "محمدحسین پناهی فر" درباره آخرین وضعیت محور اهواز خرمشهر اظهار کرد: طول کل این محور حدود ۱۰۵ کیلومتر است که ۲۰ کیلومتر از این مسیر از طرف خرمشهر به اهواز، به منظور چهارخطه شدن به مناقصه گذاشته شده است.

* منطقه آزاد اروند به تعهدات خود عمل نکرد

او افزود: این ۲۰ کیلومتر از مسیر قرار بود براساس توافق نامه‌ای سه جانبه که میان اداره کل راه و شهرسازی، سازمان منطقه آزاد اروند و استانداری خوزستان منعقد شد چهارخطه شود اما در این میان منطقه آزاد به تعهدات خود عمل نکرد.

* پروژه به شرکت ساخت و توسعه راه‌ها واگذار شد

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان گفت: در این زمینه با پیگیری‌های انجام‌شده و ابلاغ ماده ۲۳ برای این طرح، تامین اعتبار چهارخطه کردن این ۲۰ کیلومتر به صورت ملی خواهد بود و اجرای پروژه به شرکت ساخت و توسعه راه‌ها واگذار شد.

پناهی فر افزود: البته اعتبارات نفت نیز در این زمینه بسیار کمک‌کننده بود. به شکلی که ۳۰۰ میلیارد تومان برای این محور در نظر گرفته شد که از این میزان ۱۵۰ میلیارد تومان به راه و شهرسازی استان برای چهارخطه کردن این ۲۰ کیلومتر تخصیص داده شد.

* اجرای ۵ کیلومتر از مسیر تا پیش از اربعین

او گفت: همه تلاش ما این بود که برای اربعین امسال ۹ کیلومتر از این مسیر ۲۰ کیلومتری را در قالب ساخت باند دوم و چهارخطه شدن مسیر به بهره‌برداری برسانیم اما با توجه به اینکه تخصیص اعتبارات نفت اندکی زمان بر است احتمالا نتوانیم کل ۹ کیلومتر را به بهره‌برداری برسانیم ولی ۵ کیلومتر از این مسیر تا پیش از اربعین تکمیل خواهد شد.

* ۲۰ کیلومتر دیگر در مرحله مناقصه

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان گفت: همچنین برای ۲۰ کیلومتر دیگر از محور اهواز خرمشهر از سمت اهواز، اسناد مناقصه آماده شده است تا مناقصه آن برگزار شود. با توجه به واگذاری محور به شرکت ساخت و توسعه راه‌ها، این شرکت برگزارکننده مناقصات این محور خواهد بود.

*شاهین بهرامی بیرگانی

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید