امروز:
شنبه - 25 اسفند - 1403
ساعت :

مرکز بهداشت خوزستان در نوروز چه می کند؟

 معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان گفت: در ایام نوروز تمرکز اصلی بر بازرسی از مجتمع‌های رفاهی بین راهی، قنادی‌ها و رستوران‌ها خواهد بود. محل اسکان مسافران و مدارسی که برای اسکان میهمانان نوروزی در نظر گرفته شده نیز در این طرح به صورت ویژه بازرسی می‌شوند.

 به گزارش حبیب خبر دکتر مهرداد شریفی معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان و مهران معلم مدیرسلامت محیط وکار معاونت بهداشت ضمن بازدید از روند اجرای برنامه سلامت نوروزی در شهرستان ها و بررسی و کنترل بهداشت موادغذایی، وضعیت بهداشتی آشپزخانه از نظر فضای فیزیکی، بهداشت ابزارکار و بهداشت فردی کارکنان و  اماکن بین راهی و پمپ بنزین ها را از نطر رعایت موارد بهداشتی بررسی کردند.

 معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان در این باره به خبرنگار ما گفت: در این طرح کلیه اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس از جمله رستوران‌ها، اغذیه فروشی‌ها، پایانه‌های مسافربری، ساندویچی‌ها، آش فروشی‌ها، قنادی‌ها، نانوایی‌ها و رستوران‌های بین راهی، پمپ بنزین‌ها، سامانه های آب‌رسانی، نماز خانه‌ها،کارخانه ها و اماکن عمومی با هدف رعایت کامل موازین بهداشتی، درکلیه شهرستان های تحت پوشش مجموعه، توسط تیم های بازرسی کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای، در شهرستان و معاونت بهداشت دانشگاه مورد بازدید و ارزیابی قرار خواهند گرفت  که در این باره تیم‌های مشترک بازرسی ویژه نیز با همکاری بهداشت، دامپزشکی، اتاق اصناف، تعزیرات، اداره اماکن و شهرداری تشکیل می‌شود.

 دکتر شریفی گفت: در ایام نوروز تمرکز اصلی بر بازرسی از مجتمع‌های  رفاهی بین راهی، قنادی‌ها و رستوران‌ها خواهد بود. محل اسکان مسافران و مدارسی که برای اسکان میهمانان نوروزی در نظر گرفته شده نیز در این طرح به صورت ویژه بازرسی می‌شوند.

 در ادامه مدیرسلامت محیط وکار معاونت بهداشت نیز رعایت بهداشت فردی و اجتماعی در ایام تعطیلات نوروز را مهم دانست و توصیه کرد: شهروندان عزیز با رعایت بیش از پیش بهداشت فردی و توجه ویژه به رعایت بهداشت مواد غذایی مصرفی به حفظ سلامتی خود و دیگران کمک کنند و مواد غذایی را از محل‌هایی که ضوابط بهداشتی به ویژه بهداشت فردی را رعایت می‌کنند، خریداری کنند.

معلم گفت: طرح بسیج سلامت نوروزی با هدف حفظ و ارتقای سلامت مسافران نوروزی و مردم اجرا می‌شود و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ ارتباطات مردمی، آماده دریافت هرگونه شکایت در حوزه بهداشت مواد غذایی، آب آشامیدنی و هر گونه خدمات مرتبط در حوزه بهداشت است تا کارشناسان در اسرع وقت نسبت به پیگری تاحصول نتیجه شکایات اقدام کنند.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید