اخبار خوزستان
مردم اهواز و دیگر شهرهای خوزستان همزمان با سراسر کشور، با برگزاری راهپیمایی پرشور، اعتراض خود را نسبت به آشوبهای اخیر هتک حرمت به ساحت قرآن و مقدسات اعلام کردند.
به گزارش ایسنا، بعد از نماز جمعه امروز (اول مهرماه) مردم اهواز و دیگر شهرهای خوزستان همزمان با سراسر کشور، با برگزاری تظاهرات پرشور، اغتشاشات و هتک حرمت به ساحت قرآن و مقدسات را محکوم کردند.
در این راه پیمایی در اهواز که با حضور اقشار مختلف مردم برگزار شد، مردم شعارهای الحجاب، الحجاب، هیهات من الذله، امروز روز اتحاد است، حسین حسین شعار ماست شهادت افتخار ماست، فتنه گر بی حیا ننگت باد ننگت باد، خونی که در رگ ماست هدیه بر رهبر ماست، الحجاب حکم القرآن الحجاب وصیه الشهدا را سر دادند. مردم پلاکاردهایی با مضمون "فراجا، فراجا، تشکر" در دست داشتند.
این راه پیمایی در اهواز از مصلای نماز جمعه تا چهارراه آبادان برگزار شد.
نظرات
- اولین نظر را شما بدهید
ارسال نظر به عنوان مهمان