همایش یکروزه اعضای هیات مدیره کانون بازنشستگان خوزستان برگزار شد

همایش یکروزه اعضاء هیئت مدیره کانون بازنشستگان خوزستان برگزار شد

همایش یکروزه اعضاء هیئت مدیره کانون بازنشستگان سراسر خوزستان با حضور جمعی از مدیران کل استان برگزار شد.

همزمان با میلاد نبی مکرم اسلام حضرت محمدمصطفی (ص) و امام جعفرصادق (ع) و همچنین آغاز هفته وحدت، گردهمایی اعضای هیات مدیره کلیه شهرستان های تابعه خوزستان در تالار اجتماعات بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز برگزار شد.

در این همایش- که با هدف بحث و تبادل نظر و بیان دیدگاه ها  درباره مطالبات و مشکل های پیرامون جامعه بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی خوزستان برگزار شد- مرعشی مدیرکل تامین اجتماعی خوزستان در سخنانی گفت: بازنشستگان پیشکسوتان سنگر کار، تولید و سازندگی هستند و صاحبان اصلی صندوق، این عزیزانند. ما به عنوان خدمتگزار این بزرگواران در استان و ۳۶ شعبه تامین اجتماعی پیگیر مطالبات جامعه بازنشستگان تامین اجتماعی هستیم و نهایت تلاش خود را به کار خواهیم بست تا بتوانیم رضایتمندی را در ارائه خدمات کسب کنیم.

در ادامه، جلیلی مدیریت درمان سازمان تامین اجتماعی به ارائه خدمات در بیمارستان ها و مراکز درمانی استان اشاره کرد و گفت: درمان بازنشستگان در اولویت حوزه درمان سازمان است. در سال جاری شتاب فوق العاده ای در توسعه تجهیز و ارایه خدمات مطلوب به جامعه هدف داشتیم که امیدواریم با تامین اعتبارات لازم امکانات و خدمات بیشتری را بتوانیم ارائه کنیم.

در این آیین غمگین مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان آمادگی این اداره کل را برای همکاری در بعد نظارتی برگزاری مجامع، اجرای اساسنامه و پیگیری مطالبات این عزیزان با کانون بازنشستگان استان و شهرستان ها اعلام کرد.

همچنین، یحیایی رئیس بانک رفاه کارگران استان در سخنانی قول مساعد داد اعطای تسهیلات دو میلیونی افزایش یابد و نهایت همکاری را با کانون بازنشستگان استان خواهند داشت.

او همچنین قول اختصاص سهمیه وام جداگانه به مناطق سیل زده سوسنگرد و حاشیه کارون را به بازنشستگان این مناطق داد.

در ادامه، رئیس کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در سخنانی مشکل های جامعه بازنشسته تامین اجتماعی خوزستان را از جمله موضوعات طرح همسان سازی، اجرای قانون الزام دولت، حق جنگی، حق بدی آب و هوا، مسایل حوزه درمان، معیشت، سفرهای زیارتی، وام و غیره را بیان کرد.

عبائی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: بخشی از مشکل ها، دغدغه ها و مطالبات جامعه هدف، درون استانی نیست و در سیاست های کلی نظام گنجانده شده که در این خصوص بیات رئیس محترم کانون عالی کشور پیگیری های مستمری در مجلس، دولت و سازمان تامین اجتماعی انجام دادند که نتایج مفیدی به دنبال داشته است.

او گفت: اینجانب به عنوان بازرس کانون عالی کشور در جلساتی که در تهران با وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی داشتم، مجدانه پیگیر این مطالبات بودم و تا حصول نتیجه این پیگیری ها را ادامه خواهم داد.

در پایان این همایش، جلسه پرسش و پاسخ اعضای هیات مدیره های ۲۲ کانون شهرستانی برگزار شد که نمایندگان کانون های بازنشستگی شهرستان های کلانشهر اهواز، حمیدیه، کارون، بندر ماهشهر، دزفول، شوش، شوشتر، آبادان، اندیمشک، ایذه و باغملک، سوسنگرد، ملاثانی، هفتکل، رامهرمز، مسجدسلیمان، بهبهان، امیدیه، گتوند، خرمشهر، آغاجاری و دیگر شهرستان ها پرسش ها، پیشنهادها و انتقادهای خود را درباره حوزه درمان، سازمان تامین اجتماعی، بانک رفاه کارگران بیان کردند و مدیران کل سازمان تامین اجتماعی، مدیریت درمان، تعاون کار و رفاه اجتماعی، بانک رفاه کارگران و کانون بازنشستگان استان تا پایان جلسه به پرسش ها و انتقادها پاسخ دادند.

گفتنی است: این گردهمایی با حضور تعداد ۱۰۰ نفر از اعضای هیات مدیره از ۲۲ کانون بازنشستگان شهرستان های سراسرخوزستان در فضایی دوستانه، خرد جمعی، اتحاد و همدلی برگزار شد.

WhatsApp Image 2019-11-14 at 11.41.04 AM(1)

WhatsApp Image 2019-11-14 at 11.41.05 AM

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید