علیرضا دانشی تاکید کرد:

انبارهای روباز مناطق نفتخیز جنوب ساماندهی شوند

 

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب بر ضرورت ساماندهی انبارهای روباز کالای این شرکت تاکید کرد.

به گزارش حبیب خبر از پایگاه اطلاع‌رسانی نفتخیز، مهندس علیرضا دانشی در بازدید از انبارهای کالای پروژها در مجموعه اهواز۲، ساماندهی انبارهای روباز را خواستار شد و گفت: مسوولان ذیربط باید با هدف حفظ بیت‌المال و جلوگیری از فرسودگی کالاها نسبت به ساماندهی آنها اقدامات موثر انجام دهند.

وی با انتقاد از مجریان پروژه ها درباره نحوه نگهداری کالای مازاد گفت: با نگهداری اصولی از کالاهای مازاد پروژه‌ها می‌توان از آنها در مواقع مورد نیاز استفاده و از صرف هزینه و خرید مجدد آنها جلوگیری کرد.

در این بازدید یوسف مزرعه‌فرد سرپرست مدیریت تدارکات و امور کالا و علیرضا پاکدامن سرپرست مدیریت مهندسی و ساختمان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گزارشی از وضعیت انبارهای کالا ارایه دادند.

گفتنی است: در این بازدید مدیرعامل و مدیرعملیات شرکت بهره‌برداری نفت و گاز کارون نیز حضور داشتند.

در ادامه مديرعامل شركت ملي مناطق نفتخيز جنوب، از پروژه­ خط لوله 20 اينچ جديد جايگزين خط لوله موجود انتقال نفت لب سفيد به اهواز 2 و اقدامات شركت بهره برداري نفت و گاز كارون در جمع آوري نخاله­ هاي ساختماني بازديد کرد.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید