امروز:
جمعه - 24 اسفند - 1403
ساعت :

حاجتی

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان با تشریح برنامه‌های هفته بسیج دانش‌آموزی در استان گفت: امروز خوش حال هستیم که در ایران عزیز زندگی می‌کنیم. ایران به اعتبار شهیدان مقتدر است

سرهنگ پاسدار میرعبدالرضا حاجتی در نشست خبری به مناسبت هفته بسیج دانش‌آموزی -که ششم آبان‌ماه با حضور خبرنگاران رسانه‌های استان در محل خبرگزاری ایسنا خوزستان برگزار شد- اظهارکرد: از رسانه‌های خوزستان- که انصافا کمک‌هایی به بهتر شدن مجموعه‌های بسیج، سپاه و نیروهای مسلح داشته‌اند- تقدیر می‌کنم. رسانه‌ها در موضوعات مختلف به ویژه در حادثه تروریستی ۳۱ شهریور و سیل، همگام، همراه و همفکر در اتفاقات خوزستان بودند.

وی با گرامی‌داشت یاد و خاطره ۳۶ هزار شهید دانش‌آموز، گفت:‌ شهیدانی که از جنس دانش‌آموز بودند و در سن کم شهید شدند، باعث افتخار مملکت خود شدند. یاد شهیدان بهنام محمدی، حسین فهمیده و خداداد توکل نیز گرامی باد.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان بیان کرد: به مناسبت سالروز شهادت حسین فهمیده، هشتم آبان "روز بسیج دانش‌آموزی" نامگذاری شد. ۳۶ هزار دانش‌آموز شهید، نقش خود را در جبهه به خوبی نشان دادند و کارنامه‌های خود را با خون‌شان رنگین کردند. اگر ۴۰ سالگی بسیج را جشن می‌گیریم، به اعتبار شهدایی است که جان خود را فدا کردند. نباید فراموش کنیم که این شهدا بچه‌های همین محله‌های خودمان بودند.

وی ادامه داد: بهنام محمدی ۱۳ ساله تبدیل به یک اسطوره و یک قهرمان ملی شد. بهنام محمدی در خرمشهر، خون، ترکش و دشمن خشن را دید اما با تمام وجود از کیان مملکت دفاع کرد. امروز خوشحال هستیم که در ایران عزیز زندگی می‌کنیم. ایران به اعتبار شهدا مقتدر است. ما در هر مدرسه راهنمایی و دبیرستان، واحدهای دانش‌آموزی یا پایگاه مقاومت بسیج داریم.

حاجتی با بیان اینکه از سه هزار و ۷۰۰ مدرسه حدود ۴۲۵ گروه جهادی وجود دارد، افزود: حتی در مدارسی که تازه تاسیس شده‌اند، بدون استثناء پایگاه بسیج وجود دارد. هدف این پایگاه‌ها نیز علمی، پژوهشی و تحقیقاتی است. این واحدها زیر نظر ۵۸ مرکز اداره می‌شوند. هدایت این ۵۸ واحد بر عهده واحد بسیج دانش‌آموزی استان است.

وی گفت: تاکنون برنامه‌های بسیار خوبی اجرا شده است که یکی از آن‌ها طرح "شهید بهنام محمدی" است. شهید ۱۳ ساله‌ای که مرقدش در مسجدسلیمان است. امسال کار بسیار خوبی انجام شد و حرکت راهیان نور خوزستان از کنار مرقد این شهید است. ما همگام با کشور نیستیم و با سه یا چهار روز تاخیر، ۱۸ اردوی راهیان نور دانش‌آموزی با ظرفیت سه هزار نفر در اهواز برگزار می‌شود. هر دوره نیز همراه با اعزام ۵۰۰ نفر است.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان با بیان این‌که طرح شهید بهنام محمدی را به سه هزار و ۷۰۰ واحد بسیج دانش‌آموزی ابلاغ کردیم، افزود: در این طرح دانش‌آموز با مسجد محل مرتبط می‌شود. شعار طرح شهید بهنام محمدی نیز کار، تلاش و کوشش است. خوشبختانه خانواده‌ها از اجرای این طرح بسیار راضی بودند. این طرح نشات گرفته از طرح صالحین است. اما از سه ضلع، مدرسه، مسجد و بسیج دانش‌آموزی تشکیل می‌شود. هدف از این طرح، انجام کارهای آموزشی و علمی است.

وی ادامه داد: همچنین در این طرح از امسال اردوهای تابستانه برگزار شد. یکی از این اردوها، تربیت اولی‌ها است که نشات گرفته از طرح بهنام محمدی است. همچنین یک طرح دیگر به نام "هجرت" وجود دارد. در این طرح دانش‌آموزان در قالب اردوهای جهادی یک روزه به مناطق کم‌برخوردار اعزام می‌شوند. امسال ۲۵ مدرسه در این طرح پوشش داده شدند.

حاجتی با بیان این‌که یکی از راه‌های موفقیت سپاه، بسیج دانش‌آموزی است، گفت: علاوه بر طرح هجرت، گروه‌های جهادی را نیز داریم که در آن، هر مدرسه‌ای که توانایی داشته باشد در این طرح شرکت می‌کند. ۴۲۴ گروه جهادی وجود دارد که در قالب ۵ تا ۱۵ دانش‌آموز هستند.

وی با اشاره به هفته بسیج دانش‌آموزی که از هفتم تا سیزدهم آبان‌ماه است، عنوان کرد: در هفته بسیج دانش‌آموزی حدود ۴۸ هزار برنامه در سطح استان برگزار خواهد شد. کل برنامه‌های ما در سطح استان در هفته بسیج دانش‌آموزی نیز پرداختن به هیات‌های مذهبی در روز سه‌شنبه و زنگ ایثار مقاومت در روز چهارشنبه است. علاوه بر آن، دانش‌آموزان دیداری با نماینده ولی فقیه در استان خواهند داشت. در مدرسه شاهد رضوان اهواز نیز زنگ ایثار با حضور عضو هیات‌رئیسه سپاه نواخته می‌شود. پنج‌شنبه روز شجاعت و آمادگی نامیده شده است که برنامه‌هایی مانند کوه‌پیمایی و حضور دانش‌آموزان در یادمان شهدا را خواهیم داشت. همچنین دانش‌آموزان با خانواده‌های شهدا دیدار می‌کنند. سخنرانی دانش‌آموز بسیجی در مصلی نمازجمعه پیش از خطبه‌ها، دیگر برنامه این هفته خواهد بود.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان گفت: همچنین روز شنبه (۱۱ آبان) روز بصیرت و روز شروع اردوی راهیان‌نور دانش‌آموزی در سراسر کشور است. روز یکشنبه (۱۲ آبان)، نشست‌های روشنگری و روز ۱۳ آبان نیز روز استکبارستیزی خواهد بود. در گذشته برخی دوست نداشتند که روز ۱۳ آبان پررنگ برگزار شود اما امسال با توجه به رفتارهای آمریکا، این روز پررنگ‌تر خواهد بود. راهپیمایی این روز در اهواز، از فلکه شهدا تا حسینیه ثارالله خواهد بود. شعار هفته بسیج دانش‌آموزی کشور نیز "دانش‌آموز انقلابی و مدرسه انقلابی" است. با پرداختن به بسج دانش‌آموزی، فضایی که دشمن در حال آماده‌سازی آن برای نفوذ در جامعه است، شکسته خواهد شد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید