نظرات
- اولین نظر را شما بدهید

اهواز- حبیب نیوز: رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان از ابلاغ مبلغ ۲۵ میلیارد ریال برای جلوگیری از بحران ناشی از سیل و پس زدگی فاضلاب شهر اهواز به شرکت آب و فاضلاب اهواز خبر داد." اما نگارنده انتظار دارد این مبلغ را بدون برگزاری مناقصه به فلان یا بهمان پیمانکار بدهند تا روند امور سیاسی، اجتماعی و هکذا اقتصادی خللی وارد نشود و کسانی هم در این باره شاخ و شانه نکشند و ان شاا... که همه راضی بشوند؛ به جز مردم که یک عمر است ناراضی اند و آب هم از آب تکان نخورده و نخواهد خورد اما تا دل تان بخواهد کار فاضلاب از تکان مکان خوردن گذشته و به سیل و سیلاب تبدیل شده است!
ادامه خبر را بخوانید:
به گزارش سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان، امید حاجتی افزود: "مبلغ ۲۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی جهت جلوگیری از بحران ناشی از سیل و پس زدگی فاضلاب شهر اهواز به شرکت آب و فاضلاب اهواز ابلاغ شد."
او گفت:" این مبلغ از محل اعتبارات استانی قانون بودجه سال 1398 است که به منظور پیشگیری از ورود آب رودخانه کارون به فاضلابروها و پس زدگی فاضلاب و به تبع آن جاری شدن فاضلاب در معابر شهری اهواز به شرکت آب و فاضلاب اهواز ابلاغ شده و این شرکت تعهد کرده است با این اعتبار هیچ سیلابی باعث برگشت فاضلاب در منازل مردم و معابر شهری نشود."
ارسال نظر به عنوان مهمان