رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خوزستان بی بیان این نکته که ابزار خاصی برای مدیریت سیستم بانکی در اختیار نداریم گفت: پیشنهاد داریم تا صندوقهای توسعه منطقهای نظیر صندوق توسعه ملی ایجاد شود تا بتوانیم منابعی که از صندوق توسعه ملی داده میشود را مدیریت و همچنین بتوانیم ظرفیتهای استانی را به آن اضافه کنیم و با همکاری مدیران استان در مسیر توسعه گامهای اساسی برداریم.
امید حاجتی در جلسه مشترک ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و شورای برنامهریزی استان که 13 مردادماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: در استان خوزستان سرانه تسهیلات پرداختی 34 میلیون ریال است و در این زمینه استان 27 کشور هستیم.
وی افزود: در این زمینه اگر بخش نفت را محاسبه نکنیم، سرانه تولید ناخالص داخلی بدون نفت در خوزستان 127 میلیون ریال است و در این زمینه باید تلاش شود تا وضعیت تناسب جایگاه اقتصادی استان با فعالیت سیستم بانکی در خوزستان مناسب شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان با اشاره به مشکلات بانک ها در بحث پرداخت تسهیلات در خوزستان تصریح کرد: در مطالعاتی که سال های گذشته مرکز پژوهشهای مجلس و اتاق ایران انجام داد، مولفه دریافت تسهیلات از سیستم بانکی در خوزستان جایگاه مناسبی ندارد و این مساله نیز تایید کننده عملکرد نامناسب بانکها است.
حاجتی با بیان اینکه فضای مناسبی در بحث اعطای تسهیلات در خوزستان نداریم، عنوان کرد: در خوزستان ابزار خاصی برای مدیریت سیستم بانکی به منظور کمک به حل مشکلات استان و حرکت در مسیر توسعه را در اختیار نداریم.
وی گفت: پیشنهاد داریم تا صندوقهای توسعه منطقهای نظیر صندوق توسعه ملی ایجاد شود تا بتوانیم منابعی که از صندوق توسعه ملی داده میشود را مدیریت و همچنین بتوانیم ظرفیتهای استانی را به آن اضافه کنیم و با همکاری مدیران استان در مسیر توسعه گامهای اساسی برداریم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خوزستان خاطرنشان کرد: در برخی از مناطق امکان اینکه سرمایهگذاری به صورت عادی صورت بگیرد وجود ندارد و در این زمینه باید حمایتهای هدفمندی از آن بخشها به منظور جذب سرمایهگذار انجام بگیرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر به عنوان مهمان