مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان گفت: مشکلات تهیه جهیزیه نباید مانع ازدواج دختران شود و این موضوع باید در فرهنگ ما جا بیفتد.
سیده فرانک موسوی، با اشاره به تاثیر تغییرات فرهنگی بعد از دهه 60 در تغییر نگرش جوانان مخصوصا دختران نسبت به ازدواج اظهار کرد: از دهه 60 تاکنون تغییر و تحولات فرهنگی زیادی در کشور ما رخ داده است و دختران کشورمان در موضوعات مختلف از جمله مسائل فرهنگی، آموزشی و اجتماعی رشد قابل توجهی کردهاند.
وی افزود: اکنون درصد قابل توجهی از آمار فارغالتحصیلان دانشگاهها را دختران تشکیل میدهند و این موضوع نشان میدهد که جهش خوبی در زمینههای فرهنگی داشتهایم.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان تصریح کرد: این رشد جوانان و مخصوصا دختران نشان میدهد که جوانان ما میتوانند با آگاهی بهتری همسر خود را انتخاب کنند اما آن چیزی که اکنون مانع ازدواج جوانان شده، موضوعات اقتصادی است.
موسوی ادامه داد: فرهنگ ما فرهنگی است که به ازدواج جوانان در سن خودش بها میدهد اما چالشهایی سر راه جوانان وجود دارد که بزرگترین این چالشها، اشتغال جوانان است که باید مرتفع شود.
وی عنوان کرد: اگر جوانان ما در شرایطی قرار بگیرند که بستر اقتصادی فراهم باشد، قطعا ازدواج خواهند کرد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان با اشاره به فرهنگ تهیه جهیزیه دختران برای ازدواج، گفت: تهیه جهیزیه از سوی دختران برای ازدواج یکی از موضوعاتی است که مطرح میشود اما فکر نمیکنم مانعی برای ازدواج باشد. مشکلات تهیه جهیزیه نباید مانع ازدواج دختران شود و این موضوع باید در فرهنگ ما جا بیفتد.
موسوی افزود: با توجه به شرایط اقتصادی کنونی اگر نگاه مان نگاه اقتصاد مقاومتی باشد، باید به دور از تجملگرایی بتوانیم شرایط اولیه ازدواج جوانان را فراهم کنیم. جوانان نیز باید این نگرش را داشته باشند که جهیزیه نباید مانع ازدواج شان شود.
ارسال نظر به عنوان مهمان