برای به حداقل رسیدن تخلفات و فساد؛

شهرداری اهواز به اتاق شیشه‌ای تبدیل شود

عضو شورای شهر اهواز با تاکید بر ضرورت پایبندی به شفافیت و قانون‌مندی در شهرداری اهواز، گفت: از شهردار جدید انتظار داریم که این مجموعه را به اتاق شیشه‌ای تبدیل کند تا تخلفات و فساد به حداقل برسد.

حجت‌الاسلام جاسم موسی پور، با اشاره به صدور حکم شهردار اهواز، اظهار کرد: با توجه به این‌که شهرداری اهواز نیاز به هوای تازه داشت اکنون نیز شهرداری جوان، مدیر و باانگیزه کلیددار شهر اهواز شده است که روحیه انقلابی و نشاط مدیریتی را در رگ‌های از رمق افتاده شهرداری اهواز تزریق کند.

عضو شورای شهر اهواز با بیان این‌که رفتار مدیریت شهری است که آینده شهر را می‌سازد، عنوان کرد: شاعری را انتخاب کردیم تا قفل‌های کهنه و درهای بسته تاریخی اهواز را باز کند؛ شهردار جوان باید بتواند قفل قطار شهری، قفل سرمایه‌گذاری در اهواز، قفل همکاری بین‌بخشی و قفل مبارزه با فساد را در شهرداری با تدبیر و عقلانیت باز کند.

وی گفت: در دوره شاعری مردم باید خود را صاحب شهر بدانند و شهرداری نیز باید تبدیل به اتاق شیشه‌ای شود و هزینه‌های تبلیغاتی باید جای خود را به میز خدمت و نوکری مردم بدهد.

موسی پور با بیان این‌که نباید محدودیت‌ها و مشکلات موجود را فراموش کنیم، اظهار کرد: انضباط اقتصادی و مالی در پروژه‌های بزرگ به‌ویژه در حمل‌ونقل شهری، تغییر وضعیت خدمات‌رسانی در بخش خدمات شهری، مهندسی فرهنگی، بازتعریف فرایندها با محوریت شفافیت و فسادستیزی، تکریم شهروندان و ساماندهی نیروی انسانی شهرداری باید در اولویت شهردار جوان قرار بگیرد.

وی افزود: به آینده خوش‌بین هستیم و اگر شاعری با اعتقاد به مدیریت جهادی و اتکا به شورای پنجم و کار گروهی و با تلاش برای محرومیت‌زدایی و برقراری عدالت در مدیریت شهری پا به عرصه خدمت گذارد پیش‌بینی می‌شود قدم‌های ماندگاری در راستای اصلاح وضع موجود اهواز برداشته خواهد شد.

عضو شورای شهر اهواز با بیان این‌که عهد اخوت با کسی نبسته‌ایم، عنوان کرد: نظارت خود را با دقت بیشتر ادامه می‌دهیم و به عنوان اعضای شورا، شهردار جوان را در مسیر خدمت یاری خواهیم کرد و انتظار داریم رویکرد انقلابی و شایسته سالارانه در انتصابات با توجه به فضای اجتماعی اهواز مورد توجه قرار بگیرد.

وی گفت: علی‌رغم حاشیه‌هایی که در این مدت گریبان‌گیر اهواز بود اما روحیه جوانی شاعری یک فرصت و سرمایه بود و امیدواریم این روحیه جوانی در ادامه مسیر نیز یک سرمایه باشد و نباید به معنی شتاب‌زدگی در تصمیم‌سازی خود را نشان ندهد بلکه باید در عرصه عمل به شکل کار شبانه‌روزی و جهادی نشان داده شود.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید