امروز:
چهارشنبه - 5 مهر - 1402
ساعت :

 
مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی افزایش دما از هفته آینده خبر داد.
 
اهواز- حبیب نیوز: به راستی در طول سال جاری چه چیز مفیدی جز تشریف فرمایی سیل و سیلاب و در نتیجه خانه خرابی، آوارگی و درماندگی  بسیاری از سیل زدگان و نیز هجوم گرما و شرجی، گرد و غبار، باد و خاک، ریزگرد، آلودگی و دیگر آثار سو بی تدبیری در فضای خوزستان لانه نکرده است که حالا از افزایش دما در هفته آینده نگران باشیم؟!!
البته قبول داریم که روانشناسان عقیده دارند: خبرهای منفی به راحتی روان افراد جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد و آنها را متحیر و متشنج می کند اما نه برای خوزستانی ها که تمام 365 روز هر سال، آب و باد و خاک و هوای قهوه ای را از رو برده اند!

به راستی یک روزی فرا می رسد که برای نخستین بار هواشناسی خوزستان یک خبر خوبی از وضعیت آب و هوای استان به خوزستانی ها بدهد و آن ها را شکفت زده کند؟!

به هر روی ادامه خبر را بخوانید:
 
محمد سبزه‌زاری  اظهار کرد: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی نشان می‌دهد جو استان در روزهای آینده جوی نسبتا پایدار است.
 
او افزود: از روز شنبه تا اواخر هفته آینده دمای هوا روند صعودی خواهد داشت و با ورود موج گرما، هوای گرم در سطح استان مستقر خواهد شد.
 
همچنین در امروز و فردا در بعضی ساعات در نیمه جنوبی و بعضا مرکزی به علت وزش باد قابل ملاحظه احتمال برخاستن گرد و خاک وجود دارد.
 
او گفت: در شبانه‌روز گذشته آبادان با ۴۷.۲ و  ایذه با ۲۱ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم ترین و خنک ترین نقاط خوزستان بودند. تغییرات دمای اهواز در این مدت نیز بین ۲۸ تا ۴۶ درجه سانتیگراد در نوسان بود.
 

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید