نظرات
- اولین نظر را شما بدهید
رییس کانون بازنشستگان و مستمری بگیران اهواز از ارایه خدمات غیر حضوری سازمان به جامعه مستمری بگیر این شهرستان قدردانی کرد.
به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی حبیب خبر، "حمید باوی بحره" در دیدار با مدیر کل تأمین اجتماعی خوزستان با قدردانی از ارایه خدمات غیرحضوری سازمان به جامعه مستمری بگیر و بازنشسته شهرهای اهواز، حمیدیه و کارون گفت: سازمان تأمین اجتماعی همیشه و همه جا با مستمری بگیران همراهی کرده است و ارایه خدمات غیرحضوری نیز در اجرای پیش گیری از شیوع ویروس کرونا باعث شد تا بیش از پیش این همراهی و همدلی احساس شود.
او از 87 هزار عضو تحت پوشش کانون خبر داد و اظهار کرد: بعد از تهران در جایگاه دوم کشور قرار داریم و این موفقیت را مرهون تعامل میان مجموعه تأمین اجتماعی استان و دیگر مسوولان ذیربط با موضوع های بازنشستگان و مستمری بگیران هستیم.
همچنین مدیر کل تأمین اجتماعی خوزستان گفت: کانون های بازنشستگی سازمان هایی مردم نهاد و به عبارتی NGO هایی هستند که با اتکای به توانمندی های خود و در سایه تعامل و تفاهم توانسته اند پل ارتباطی موثر و مفیدی میان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران باشند.
سید محمد مرعشی افزود: کانون شهرستان اهواز در سال 1380 تأسیس شد و در طول این مدت توانسته با اهداف متعالی سازمان به قشرهای بازنشسته و مستمری بگیر ارایه خدمت کند.
او تأکید کرد: از تمامی بازنشستگان و مستمری بگیران عزیز تقاضا مندیم با توجه به شیوع بیماری کرونا بارعایت نکات و اصول بهداشتی تا جایی که ممکن است از تردد در مکان های شلوغ و عمومی خودداری کنند و از خدمات غیرحضوری سازمان بهره مند شوند.
ارسال نظر به عنوان مهمان