برگزیدگان دومین کنگره بزرگداشت سلمان فارسی معرفی شدند

برگزیدگان دومین کنگره بزرگداشت سلمان فارسی در مراسمی در سه بخش مقاله، شعر و داستان در رامهرمز معرفی شدند.

به گزارش حبیب خبر، در بخش کلاسیک ساجده کردونی از رامشیر،خدابخش صفادل از نیشابور و مصطفی سمندی از رامهرمز برگزیده و ندا سهراب زاده از نیشابور،محمد خادم از اصفهان و زهرا شعبانی از هندیجان شایسته تقدیر شناخته شدند.

در بخش آزاد فاطمه بیرانوند از تهران، ثریا عبدی از هندیجان، حسن انوری از آبادان برگزیده و از محمدرضا داودی از رامهرمز،فرشید گشتی از هندیجان تقدیر شد.

در بخش مقاله فریده اکبری بیرگان از شوشتر،حمید گنجایش از نورآباد ممسنی و محمد کلانی از رامهرمز برگزیده شدند.

در بخش داستان محمد حسن مردانی از اصفهان مقام اول،سیده سلیمه موسوی از رامهرمز مقام دوم و سحر ممبینی از رامهرمز مقام سوم را کسب کردند.

در همین بخش راضیه محمدی زاده و یسنا تقی پور از رامهرمز و مجید خالدی نسب از رامشیر شایسته تقدیر شناخته شدند.

گفتنی است، داور بخش مقاله دکتر مسعود پاکدل و دکتر سیما منصوری، داوران بخش شعر علیرضا شکرریز و غلامرضا حاتمی و داوران بخش داستان،مصطفی نورافروز و ایلیا آل خمیس بودند.

همچنین در حاشیه دومین کنگره بزرگداشت سلمان فارسی، نمایشگاه آثار هنرمندان میراث فرهنگی و کتابت قرآن توسط هنرمندان نوجوان خوشنویسی در معرض دید عموم قرار گرفت.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید