امروز:
جمعه - 24 اسفند - 1403
ساعت :

 به دنبال شکایت شورای اسلامی شهر تویسرکان از یک عضو شورا، رییس و نایب رییس شورای اسلامی شهر تویسرکان توضیح دادند.

 رییس شورای شهر تویسرکان اظهار کرد: کمیسیون ماده ۱۰۰ جریمه ساخت و سازهای غیرمجاز را به صراحت مشخص کرده که توسط شورا و شهرداری با این موارد برخورد شده است.

 

علی‌اشرف پیری گفت: طبق همین قانون عده ای از انبوه سازان تویسرکان در سال گذشته به خاطر ساخت و سازهای غیرمجاز موظف به پرداخت جریمه به شهرداری شده بودند و بر همین اساس شکوائیه ای را توسط عضو بازداشت شده شورا به دیوان عدالت اداری ارائه می دهند.

 

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا درباره اطلاع شورا از این شکوائیه اظهار کرد: هیچ کدام از اعضای شورا در جریان ارایه این نامه و شکوائیه که از جانب شورا توسط منشی شورا به دیوان ارایه شده است، نبوده اند.

 

پیری ادامه داد: هیچ نامه ای در این زمینه در صحن شورا مطرح نشده و این عضو شورا بدون اطلاع شورا در دیوان عدالت اداری خود را نماینده شورا معرفی کرده است.

 

وی بیان کرد: حتی نامه ای هم که دیوان برای دفاعیه شورا مبنی بر همین امر ارسال کرده بود، متأسفانه تا لحظه آخر به دست اعضای شورا نرسیده بود و این عضو شورا بدون هماهنگی و اطلاع شورا، خود شخصاً نامه دفاعیه را با امضای رییس شورا و نایب رییس شورا مبنی بر دفاع شورا از شکواییه انبوه سازان به دیوان ارایه داده و همین امر منجر به لغو مصوبه و تعیین جریمه هنگفتی برای شهرداری شده است.

 

پیری در پایان گفت: در زمینه بررسی پرونده و نامه ارایه شده توسط این عضو و معرفی خود به عنوان نماینده شورا به دیوان، نایب رییس شورا برای پیگیری موضوع به دیوان معرفی شده و مشخص شد که آن عضو دیگر شورا نامه ای را مبنی بر معرفی خود به عنوان نماینده شورا به دیوان ارایه داده که تأکید می کنم شورا کاملاً از این امر بی اطلاع بوده است.

 

در این باره نایب رییس شورای شهر تویسرکان به خبرنگار ایسنا گفت: پس از ورود شورا به ماجرا مشخص شد که شکایت با همکاری این عضو شورای شهر انجام شده و شکات اسناد و مدارک را از طریق فرد مذکور به دست آورده اند.

 

حسین بابایی در جواب اینکه چرا شورا در همان ابتدای مراحل شکوائیه اقدام به صدور دفاعیه قانونی نکرده است، پاسخ داد: در آن بازه زمانی فرد مورد نظر به عنوان منشی شورا باید مکاتبات و از جمله موضوع شکایت را در جلسه شورا مطرح و اعضاء را از قضیه آگاه می کرد تا شورا بتواند تمهیدات قانونی را به عمل آورد اما متأسفانه از این کار خودداری کرده و شورا، شهرداری و مدیریت شهری را در مقابل عمل انجام شده قرار داده است و عملاً زمان دفاع را از ما گرفت تا حکم دادگاه صادر شد.

 

نایب رییس شورای شهر تویسرکان افزود: این فرد رأساً و بدون اطلاع اعضای شورا پاسخ دیوان را داده و از حقوق شورا که حقوق تک تک شهروندان است، دفاع نکرده در حالی که رییس شورا حضور داشته و به علاوه در صحن شورا هم چنین موضوعی طرح نشده بود.

 

وی در پایان اظهار کرد: پس از آگاهی اعضاء، چندین بار به صورت شفاهی و کتبی از وی درخواست شد مستندات معرفی خود به دیوان به عنوان نماینده شورا را ارائه کند اما هیچ گاه این امر محقق نشد چراکه اصولاً چنین نمایندگی صادر نشده بود.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید