امروز:
جمعه - 24 بهمن - 1404
ساعت :

 
 فرمانده انتظامی دشت آزادگان از انهدام باند شش نفره سارقان اماکن دولتی با پنج فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.

 

 سرهنگ جواد مراونه اظهار کرد: به دنبال وقوع چند فقره سرقت اماکن دولتی در دشت آزادگان و با توجه به اهمیت موضوع، مراتب به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس شهرستان قرار گرفت.

 

او افزود: ماموران پلیس این فرماندهی با کار اطلاعاتی شش نفر از اعضای باند سارقان اماکن دولتی را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی طی یک عملیات غافلگیرانه و منسجم آنان را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

 

فرمانده انتظامی شهرستان دشت آزادگان در ادامه گفت: متهمان در بازجویی‌های پلیس، به پنج فقره سرقت در سطح شهرستان اعتراف کردند.

 

سرهنگ مراونه در پایان با اشاره به معرفی سارقان به مراجع قضائی، خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده افراد مشکوک به ویژه در نقاط خلوت، مراتب را در اسرع وقت از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

*****

بازداشت عامل دپوی سلاح و مهمات جنگی در هویزه 

 

 فرمانده انتظامی هویزه از دستگیری عامل دپوی سلاح و مهمات جنگی در شهرستان هویزه خبر داد.

 

سرهنگ علی تقدسی خو اظهار کرد: در اجرای طرح جمع‌آوری و مقابله با قاچاقچیان و فروشندگان سلاح و مهمات غیرمجاز، ماموران پلیس این فرماندهی با همکاری پلیس آگاهی با کار اطلاعاتی از فعالیت فردی در زمینه نگهداری سلاح و مهمات مطلع شدند.

 

 وی با بیان اینکه ماموران پلیس با هماهنگی مقام قضائی در عملیاتی منسجم متهم را در مخفیگاهش دستگیر کردند، افزود: در بازرسی از مخفیگاه متهم شش قبضه سلاح جنگی کلاشینکف، سه تیغه خشاب و ۳۰ فشنگ جنگی مربوط کشف شد.

 

فرمانده انتظامی شهرستان هویزه گفت: متهم دستگیر شده پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد.

***** 

بازداشت کلاهبردار میلیاردی در خرمشهر

 

 جانشین فرمانده انتظامی خوزستان از دستگیری کلاهبردار میلیاردی که خود مستأجر بود ولی با شیوه متقلبانه ملک استجاری را به چند نفر رهن و اجاره داده بود، خبر داد.

 

سرهنگ حجت‌الله سفیدپوست اظهار کرد: در پی شکایت چند نفر از شهروندان شهرستان خرمشهر مبنی بر اینکه فردی در سایت دیوار خانه‌ای را برای رهن و اجاره گذاشته و با این ترفند از آنان کلاهبرداری کرده است، رسیدگی به موضوع در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

 

 وی افزود: در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد فرد کلاهبردار که خود مستاجر بود، ملک را به پنج نفر در قالب رهن و اجاره معامله و مبلغ ۵ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود.

 

جانشین فرمانده انتظامی خوزستان تصریح کرد: ماموران پلیس آگاهی با کار اطلاعاتی متهم را شناسایی و با هماهنگی مرجع قضائی وی را دستگیر کردند.

 

سرهنگ سفیدپوست با اشاره به تحویل متهم به مرجع قضائی، به شهروندان توصیه کرد که در سایت‌های واسط فریب آگهی‌های جذاب رهن، اجاره و یا فروش منازل را نخورده و قبل از مراجعه حضوری و مشاهده ملک هیچ مبلغی را تحت عنوان بیعانه برای فروشنده پرداخت نکرده و پس از مراجعه به مشاوران املاک معتبر و اخذ قرارداد اقدام به پرداخت وجه کنند.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید