آمار

امروز:
سه شنبه - 30 شهريور - 1400
ساعت :

ورزش

گوناگون

 

خوراکی شگفت انگیزی که خون تان را رقیق می‌کند
 سیر علاوه بر جایگاه خوبی که در غذا‌های ایرانی دارد به دلیل خواص و ویژگی‌های قابل اهمیت خود، در طب سنتی نیز از ارزش و اهمیت زیادی برخوردار است.
 
 به گزارش حبیب خبر به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ سیر، بادشکن و ضد عفونی‌کننده قابلی است و طبعی به شدت گرم و خشک دارد که شدت این طبع در هنگام پخت کم می‌شود.
 
 یکی از خواص سیر تاثیرگذاری آن در کاهش چربی خون و رقیق شدن خون است و علاوه بر آن به کاهش فشار خون نیز منجر می‌شود.
 
 سیر هضم غذا را تسهیل می کند، مصرف سیر تازه از سیر خشک بهتر است و خواص بیشتری را دارد.
 
 از نظر طب ایرانی درجه گرمی و خشکی سیر بسیار بالا است و برخی از افراد پس از خوردن آن دچار تپش قلب می‌شوند و این در حالی است که طبع سیر با پختن از بین نمی‌رود و این افراد باید در مصرف سیر پخته نیز احتیاط کنند.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید