نظرات
- اولین نظر را شما بدهید
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز گفت: عمده مصرف نمک ما در مصرف نان است. در ایران سالانه ۱۶۰ کیلوگرم نان مصرف می کنیم در حالی که در آمار جهانی مصرف نان ۲۵ کیلوگرم است یعنی ۶ برابر آمار جهانی نان مصرف می کنیم.
حسین برزگر اظهار کرد: مصرف نمک هر فرد باید روزانه ۵ گرم باشد در حالی که در ایران روزانه بین ۱۰ تا ۱۲ گرم نمک مصرف می کنیم.
برزگر گفت: با مصرف غذاهای فراوری شده مانند کنسروها، ترشی ها و غذاهایی که الگوی مصرف ما را به هم زده، آسیب زیادی می بینیم.
ارسال نظر به عنوان مهمان