امروز:
جمعه - 7 ارديبهشت - 1403
ساعت :

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز گفت: عمده مصرف نمک ما در مصرف نان است. در ایران سالانه ۱۶۰ کیلوگرم نان مصرف می کنیم در حالی که در آمار جهانی مصرف نان ۲۵ کیلوگرم است یعنی ۶ برابر آمار جهانی نان مصرف می کنیم.

حسین برزگر اظهار کرد: مصرف نمک هر فرد باید روزانه ۵ گرم باشد در حالی که در ایران روزانه بین ۱۰ تا ۱۲ گرم نمک مصرف می کنیم.

برزگر گفت: با مصرف غذاهای فراوری شده مانند کنسروها، ترشی ها و غذاهایی که الگوی مصرف ما را به هم زده، آسیب زیادی می بینیم.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید