نامگذاری یک بلوار در رامهرمز به نام پروفسور کلانتر

یک بلوار در رامهرمز به نام پروفسور کلانتر نامگذاری شد

شهردار رامهرمز از نامگذاری یک بلوار در این شهر به نام پروفسورعبدالجلیل کلانتر هرمزی، یکی از مفاخر پزشکی خوزستان و کشور خبر داد.

حسین صفری روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: پروفسور کلانتر، از مفاخر شهرستان و استان خوزستان است که اقدامات زیادی را برای مردم مناطق محروم کشور انجام داده است.

وی افزود: پروفسور کلانتر به عنوان سرپرست تیم پزشکی گروه خیریه "مرهم" در مناطق محروم سراسر کشور حضور پیدا کرده و به صورت رایگان عمل جراحی بر روی بیماران مختلف، به ویژه بیماران دارای ناهنجاری‌ لب و کام انجام می‌دهد.

شهردار رامهرمز ادامه داد: پروفسور کلانتر هرمزی به عنوان فرزند رامهرمز باعث سربلندی مردم این دیار است و برای قدردانی از گوشه‌ای از وی، یک بلوار در رامهرمز به نام وی نامگذاری شد.

پروفسور عبدالجلیل کلانتر هرمزی، دانشمند ایرانی در حوزه جراحی پلاستیک و ترمیمی، بنیان گذار موسسه ملی مرهم است و برای فرونشاندن آماج دردهای مناطقِ محروم کشور این موسسه را بنیان نهاده است‌

موسسه مرهم با تشکیل فوق تخصصی‌ترین تیم جراحان پلاستیک و ترمیمی مناطق محروم جهان، افزون بر ۵۰ فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی، تمهید پویشی بزرگ را بنیان نهاد که امروز در قامت موسسه ملی ندای سلامت مرهم تجلی یافته است.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید