امروز:
جمعه - 24 اسفند - 1403
ساعت :

کاپیتان محروم نفت آبادان: خجالت زده اهالی فوتبال هستم

 اهواز/ حبیب خبر- سید مهدي ابوس:

 کاپیتان تأثیر گذار تیم نفت آبادان گفت: خجالت زده اهالی فوتبال هستم. البته نبودم در تیم مهم نیست، بچه‌ها جبران می کنند.

 طالب ریکانی- که در دیدار با ذوب‌ اهن در میان ناباوری براثر یک بی‌احتیاطی اسیر قانون داوری شد و اخراجش فرصت بقا را از تیمش گرفت تا سرنوشت بقای تیم فوتبال صنعت نفت آبادان به اما و اگرهای هفته پایانی در خارج از خانه کشیده شود در گفت و گویی اظهار کرد: هنوز از آن شوک اخراج شدنم خلاص نشدم چون شرمنده خودم و اهالی فوتبال آبادان و خوزستان شدم باورم. نمی شد برای کنترل یک توپ ساده این چنین گرفتار کارت زرد و عدم همراهی تیم شوم اما شوربختانه پیش آمد.

 او درباره بازی آخر تیم نفت آبادان گفت: حیف شد من نیستم ولی مطمین ام بچه‌های تیم جبران خواهند کرد. تیم بزرگ نفت آبادان هرگز با یک نام و نبود یک بازیکن از هدفش عقب نشینی نخواهد کرد.

 پنجشنبه ما فقط برای بقا بازی می کنیم. فوتبالی انتحاری با چاشنی منطق. حریف تیم زخم خورده‌ ای است و در خانه برای جبران آن شکست پر گل خواهد آمد اما ما هم تیم نفت آبادان هستیم. هدف بقا در لیگ برتر و اثبات شايستگي خودمان است.

 ریکانی افزود: ما در این روزهای باقی مانده فقط نیاز به حمایت و آرامش داریم. شک نکنيد پنجشنبه همه خوش حال خواهیم بود.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید