نظرات
- اولین نظر را شما بدهید
رییس کمیته آموزش هیأت فوتبال خوزستان از برگزاری سیزده کلاس آموزشی براي مربیان فوتبال استان در آینده نزدیک خبر داد.
به گزارش حبیب خبر، دکتر سجاد مهدي پور در گفت گو با خبرنگار ما گفت: بنابه به پیشنهاد کميته آموزش و موافقت و تاکید رییس هیات فوتبال خوزستان نسبت به اهمیت و امر گسترش آموزش و ارتقای سطح دانش روز مربیان فوتبال استان، از روز پنچشنبه ۲۶ خرداد سه کلاس آموزشی برگزار شد.
او افزود: کلاس های رهبری و مدیریت درحین بازی فوتبال، مولفه اثربخش مربیگری فوتبال و مدیریت بازیکنان حرفه ای با تدریس استاد "عبدالامیر روانشاد" و نیز کلاس دانش افزايي در آیینی با حضور ریيس هیات فوتبال خوزستان و به ميزباني هیأت فوتبال شهرستان کارون برگزار شد.
همچنین دوره سطح یک مربیگری فوتسال با مدرسی استاد رضا داودی نژاد در اهواز و کلاس آنالیز مقدمانی و پیشرفته به مدرسی استاد مجید جلالی در شهرستان سربندر (بندر امام ) برگزار و مقرر شد استادجلالی روز شنبه ۲۸ خرداد کلاس آموزشی دیگری در شهرستان رامهرمز برگزار کند.
دکتر مهدي پور در ادامه گفت: یک کلاس دانش افزایی پرمحتوا با تدریس همزمان ٨ مدرس خبره خوزستانی در هفته آینده درباره مسایل روز و نوین فوتبال جهان برگزار خواهد شد که این طرح برای نخستین بار در اموزش فوتبال ایران توسط کميته آموزش هیأت فوتبال خوزستان ارایه شده که خوش بختانه مورد استقبال فدراسیون فوتبال قرار گرفت و مقرر شد این برنامه آموزشی در دیگر استان های کشور برگزار شود.
متولی آموزش هیأت فوتبال خوزستان افزود: کميته آموزش هیأت فوتبال خوزستان با حمایت های دلگرم کننده شخص طالقانی رییس هیات استان، توانسته برنامه ریزی خوبی در بخش آموزش انجام دهد؛ به طوري که در آینده میزبان و برگزار کننده شش كلاس آموزش مربیگری درجه D آسیا، پنج کلاس درجه C آسیا و دوکلاس درجه B آسیا خواهد بود. هم چنين درحال رایزنی دریافت مجوز برگزاری یک کلاس درجه A آسیا در خوزستان هستيم.
دکتر سجاد مهدي پور در پایان از مسوولان کميته های آموزش هیأت هاي فوتبال شهرستان هاي خوزستان خواست: پیشنهادهای سازندهخود را برای ارتقای سطح دانش مربيان شهرشان به هیأت فوتبال و کمیته آموزش استان ارجاع دهند و مطمین باشند ما از این پيشنهادها ضمن استقبال و هم انديشي با آنان براي بهتر شدن وضعیت آموزش مربیان استفاده خواهيم کرد.
✍️ سيد مهدي ابوس
ارسال نظر به عنوان مهمان