امروز:
شنبه - 29 ارديبهشت - 1403
ساعت :

خلیج فارس هویت و میراث گران بهای کشور است

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، "خلیج فارس" را هویت و میراث ارزشمند سرزمین ایران دانست و گفت: "خلیج فارس" صرفا یک موضوع تاریخی و مرزی نیست بلکه به کیستی و هویت ما پیوسته است.

به گزارش دهم اردی بهشت ۱۴۰۳ حبیب خبر، "مجید منادی" در آیین پایانی ششمین کنگره ملی شعر خلیج فارس در هندیجان با اشاره به اینکه دشمن مسایل هویتی را در چند جبهه مورد هجمه قرار داده است گفت: یکی از مولفه‌های هویتی ما "خلیج فارس" و نام آن ارزشمند آن است.

او افزود: هر چقدر ظرفیت‌های رسانه‌ای و فرهنگی برای خلیج فارس و هویت کشور به کار گرفته و ظرفیت‌سازی شود به غنای هویتی و فرهنگی کشور می‌افزاید که تاثیر بسیاری در آینده دارد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با اشاره به سخنان مقام‌ معظم‌ رهبری پیرامون خلیج فارس گفت: این مساله علاوه بر جنبه تاریخی، عقیدتی و سیاسی است و دشمن تلاش‌های زیادی با هدف تفرقه‌افکنی، جعل و تغییر در مولفه‌های هویتی ما داشته است.

او به اقدامات وزارت فرهنگ در دولت سیزدهم در زمینه فعالیت‌های فرهنگی و هنری اشاره کرد و گفت: در این دوره یکی از کم سابقه‌ترین حمایت‌ها با محوریت و هدف تحقق عدالت فرهنگی در حوزه برنامه‌ای و زیرساختی در وزارت رخ داده است.

منادی در پایان بر تعریف برنامه‌ها و رویدادهای بسیار در زمینه فرهنگ و حفظ هویت استان و کشور تاکید کرد.

*کنگره ملی شعر خلیج فارس برگزیدگان خود را شناخت

ششمین دوره کنگره ملی شعر خلیج فارس روز دوشنبه با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

آیین پایانی کنگره ملی شعر خلیج فارس با حضور جمعی از شاعران سراسر کشور، مسوولان استانی در شهرستان هندیجان، اسکله بحرکان در خلیج فارس برگزار شد.

در این رویداد ادبی شاعران برگزیده سروده‌های خود در وصف خلیج فارس خواندند.

"سید محمد جواد شرافت"، یکی از شاعران شرکت کننده در این کنگره ادبی با تاکید بر اهمیت سرودن شعر پیرامون موضوع های هویتی و ارزشی خاطرنشان کرد: ما شاعرها برخی شعرها را برای دل خودمان و در زمان حال می‌سراییم اما موضوع هایی همچون خلیج فارس مختص امروز نیست بلکه برای مخاطبان فردا و قرن‌ها بعد نیز به یادگار می‌ماند.

امام جمعه هندیجان نیز اظهار کرد: در نظام مقتدر جمهوری اسلامی ایران با رشادت‌های جوانان، اهدای خون شهدا و رهبری رهبران فرزانه خلیج فارس به بالندگی رسید.

حجت‌الاسلام "سید عبدالحمید حسینی" افزود: نظام جمهوری اسلامی از تمام کیان فرهنگی، معنوی و جغرافیایی این مرز و بوم حراست کرده است و امروز در روز ملی خلیج فارس درمیان آب‌های خلیج فارس با افتخار این رویداد ملی را برگزار می‌کنیم.

او در ادامه غزه و فلسطین را نماد مقاومت و آزادگی دانست و عنوان کرد: دشمنان برای متوقف کردن پیشرفت اسلامی و خدشه دار کردن اسلام تلاش می‌کنند تا معنا و مفهوم استقلال نظام را عوض کنند و ارزش را به ضد ارزش تبدیل کنند.

حجت الاسلام حسینی با توضیح اینکه در متون دینی بر دوستداری وطن تاکید شده است، تصریح کرد: پاسداشت روز ملی خلیج فارس یک وظیفه شرعی همگانی است و باید از هر وجب خاک ایران محافظت کرد.

در بخش کلاسیک این کنگره "قاسم بای" از رامیان استان گلستان، "سحر شعبانی" از هندیجان و "فاطمه سلیمان‌پور" از قم به ترتیب مقام نخست تا سوم را کسب کردند.

در بخش اصلی شعر سپید، "سارا شجاعی" از اهواز، "معصومه سادات شاکری" از نیشابور موفق به کسب رتبه نخست و دوم شدند. در این بخش هیچ اثری رتبه سوم را به دست نیاورد.

در بخش ویژه کلاسیک نیز داوران هیچ اثری را انتخاب نکردند.

"لیلا سپهری" از بندر امام‌ خمینی (ره) و "پویا اقرایی" از اهواز به ترتیب رتبه نخست و دوم بخش ویژه سپید را از آن خود کردند و هیچ اثری در این بخش سوم نشد.

در بخش آزاد این کنگره نیز اثر "علی اکبر آغاسیان" از تهران و در بخش گویشی اثر "کلثوم ستاوی" از شوش برگزیده شدند.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید